Køb et computer sleeve og undgå alvorlig skader

Sidder du med din bærbar, når du spiller playstation? Så kan det være en god ide at beskytte sin computer med et sleeve. Selvom du måske ikke selv tænker over det, så er din bærbar meget udsat. Det kan f.eks. være at du spilder cola på keyboardet eller du taber din controller ned i skærmen. Der kan ske mange uheldige begivenheder, når din PlayStation er tændt. Heldigvis kan du løse det problem med to typer af tilbehør. Du kan nemlig montere et cover på din laptop eller investere i et beskyttende computer sleeve. Begge muligheder er gode løsninger, hvis du vil skabe de bedste rammer for din Macbook eller PC. Men hvis du vil skabe de bedste rammer for din PC, så bør du både bruge et computer sleeve og et cover, men du kan selvfølgelig nøjes med kun en af delene. Men hvis du skal vælge en af, så bør du vælge et laptop sleeve.

Men hvorfor skal du vælge et sleeve fremfor et cover? Her får du et par gode grunde til, hvorfor du bør anskaffe et sleeve til din Macbook eller PC.

For det første, så øger du beskyttelsesniveauet markant, når du vælger at anvende et sleeve dagligt. Men det er også vigtigt at du faktisk anvender dit sleeve, når du har købt det, på den måde får du det meste ud af sleevet. Der er desværre mange der kun anvender et sleeve sommetider, hvilket er en skam. Hvis du altid husker at bruge dit sleeve, når du er på farten, vil du altid stå med et rent og pænt sleeve, selvom din computer har mange år bag sig. Når du skal investere i det bedst beskyttende sleeve til din computer, bør du fokusere på disse områder:

 

  1. Er sleevet tætsiddende omkring din computer

Dette er nok en af de vigtigste parametre, når du skal købe et computer etui. Det er meget vigtigt, at din bærbar ikke svømmer rundt i sleevet, når din computer er placeret i sleevet. Selve beskyttelseseffekten vil aftage voldsomt, hvis selve sleevet ikke er meget tætsiddende på din computer. Hvis du skal bruge et sleeve til din Macbook air 13, så skal du også købe et sleeve der lige nøjagtigt passer til en Macbook Air 13 og ikke et sleeve til en Macbook Pro 15.

 

  1. Køb et sleeve der er produceret af de rigtige materialer

Men hvad er de rigtige materialer, tænker du. Hvis du vil give din PC en god beskyttelse, så kan det være en god ide at vælge et sleeve der er produceret med et blødt neopren materiale indvendigt. Det er faktisk lige meget hvilket materiale der er anvendt, så længe at det indvendige materiale er blødt. På den måde vil hårde tryk ikke have ligeså store konsekvenser for din bærbar. Derfor bør du altid være opmærksom på sleevets ”Blødhed”, når du skal investere i et robust PC sleeve.

Så vil du have et holdbart sleeve, der kan holde din laptop intakt i mange år, så køb et blødt og tætsiddende sleeve.

DU vil måske også kunne lide . . .