Nintendo Switch er ude!

Nintendo Switch er nu lanceret her 3. Marts. og desværre er det gået lidt stille af sig. De første salgstal melder ikke noget særligt, men vanen tro er der rimeligt ryk på i Amerika som har den største base af Nintendo følgere. Faktisk melder Nintendo Amerika ud at det er deres bedst sælgende konsol til dato, taget den første uge i betragning…

I Japan går det også godt, men husk tallene er kun for den første uge. Der er ikke meget styrke i de tal. Men vi ser faktisk altid frem til et nyt konsol fra Nintendo. PlayStation fan eller ej. Men de kan sgu noget..

Nintendo Switch har på de første 5 dage solgt 330637 enheder i Japan, til sammenligning solgte Nintendo Wii U 308570 enheder.

Stationær

Placér Nintendo Switch-konsollen i Nintendo Switch Dock, tilslut HDMI-kablet til tv’et og du er klar til at spille på dit tv.

tabletop mode

Tabletop

Fold det indbyggede stativ ud på bagsiden af Nintendo Switch for at spille spil på dens indbyggede skærm. Denne funktion er brugbar, når du er på farten eller uden adgang til et tv. To personer kan endda spille sammen ved at bruge hver sin Joy-Con.

handheld mode

Håndholdt

Fastgør en Joy-Con på hver side af Nintendo Switch-konsollen, og spil når som helst og hvor som helst på den indbyggede 6,2″-skærm.

DU vil måske også kunne lide . . .