PlayStation 4 Væg Beslag fra Floating Grip

 

 

 

Det er sjældent vi ser et Dansk konsol produkt, men her har vi et – og endda et unikt et af slagsen. FLOATING GRIP gør det muligt at hænge sin PlayStation 4 op på væggen. Beslaget findes i flere varianter så det også tilbydes til Xbox 360, PlayStation 3 og Xbox One m.v.

Du kan skabe et unikt og pladsbesparende look med dette PS4 Vægbeslag der lader dig montere PlayStation 4 på væggen ved siden af dit TV. 

FLOATING GRIP Beslaget til PS4 er designet til at være let, stærk og brugervenlig. Udover dette, er beslaget designet til at lade konsollen hænge 0 – 2 cm. fra væggen, hvilket tillader 360-graders ventilation. 

PS4 beslaget består af tre specieludviklede dele, som til sammen giver den solide løsning, der stabiliserer konsollen. Løsningen gør endvidere at konsollen nemt kan justeres til vatter uden videre besvær.

GameBits.dk er de første til at tilbyde dette unikke konsol beslag til de danske kunder.. Du kan købe det her for kr. 249,-

Hvis du ikke er PlayStation 4 ejer, men ønsker at købe andre udgaver af beslaget kan du finde Vægophæng til konsoller her.

floatinggripps4beslagsort_ps4-6-p floatinggripps4beslagsort_ps4-5-p floatinggripps4beslagsort_ps4-4-p floatinggripps4beslagsort_ps4-3-p floatinggripps4beslagsort_ps4-2-p floatinggripps4beslagsort_ps4-1-p

DU vil måske også kunne lide . . .